‘Gewoon aans!’ op tournee met #Kiekoet

OMMEN – Revuegezelschap Gewoon aans! treedt zaterdag 25 januari op met de nieuwe voorstelling #Kiekoet in de Carrousel. Het Nedersaksisch streektaalgezelschap brengt een humoristisch gevarieerde show, waarin de actuele maatschappelijke zaken op een luchtige manier de revue passeren.

Louise (tekstschrijfster, regisseur en hoofdrolspeler): “Even een avond ontspannen, sfeer proeven in een knus en warm theater. Waar een ieder soms zo naar gezelligheid verlangt en even de sleur van alle dag kan vergeten. Gewoon aans! biedt een welkome afwisseling in zang dans en schets.”

Ook deze keer staat Gewoon aans! garant voor een vrolijke show, waarmee bezoekers weer met een goed humeur huiswaarts gaan. Ook benieuwd naar deze nieuwe voorstelling of gewoon zin in een ontspannen avond met een goede dosis humor? Reserveer dan uw kaarten bij de Carrousel via de site www.theatercarrousel.nl of aan de kassa tel.06-83099755. V

www.gewoonaans.nl (zie ook Facebook, Instagram en YouTube)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.