Gewonde bij botsing auto’s op N377 bij Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Bij een botsing tussen twee auto’s op de N377 tussen Nieuwleusen en Balkbrug is een bestuurder gewond geraakt. De aanrijding ontstond omdat een automobilist vanaf een parallelweg Oosterhulst wilde oversteken. Een passerende auto werd daarbij over het hoofd gezien.

Dat meldt RTV Oost.

Door de botsing tussen de twee auto’s raakte een van de bestuurders gewond. De ander kwam met de schrik vrij. Een ambulance was ter plaatse om de gewonde bestuurder naar het ziekenhuis te brengen. Ook de brandweer was aanwezig voor ondersteuning.

De auto’s zijn door de klap fors beschadigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.