Geslaagde Pre-season party motorcoureur Justin Fokkert

DALFSEN – Vrijdagavond werd in Dalfsen door Café Restaurant Het Roode Hert, Stichting Talent Team Oudleusen en Grand Café Nikki’s een pre-season party gepresenteerd voor de 13-jarige MOTO3 coureur Justin Fokkert. De opbrengt van de avond is door beide horecaondernemers beschikbaar gesteld aan het racebudget. Het doel van deze avond was een gezellige feestavond te houden voor sponsoren, vrienden en bekenden en geld in te zamelen voor komend raceseizoen. Dit is zeker gelukt! De avond heeft een bedrag van 2.500 euro opgebracht, iets waar het team erg dankbaar voor is.

Na de opening van de avond werd Justin geïnterviewd door Eurosport commentator en ‘dataman’ bij onder andere de MotoGP; Peter Bom. Peter stelde Justin een aantal kritische vragen over zijn eerste ervaringen in het Spaanse CEV European Talent Cup. Daarbij benaderde Peter hoe moeilijk het is om in dit internationale deelnemersveld voorin te rijden. Hij vergeleek het zelfs met een soort van wereldkampioenschap. Met zijn leergierigheid, lef en doorzettingsvermogen zegt Peter dat Justin op de goede weg is. Justin heeft nog iets meer tijd nodig denkt hij, om die laatste missende seconden te pakken in trainingen om mee te kunnen dingen naar de hoofdrace.

Die tijd is er wel volgens hem, vooral door zijn jonge leeftijd en eigenschappen. Tijdens het interview brak de speaker een aantal keer in, om ook Peter een paar kritische vragen te kunnen stellen. Als gevolg ontstond er een mooie interactie. Na muziek van DJ Renzo, verzorgde Harten Tien zanger Martien Ekkelenkamp op ludieke wijze de verloting van de avond, waarbij ook prijzen per opbod werden verkocht. Deze prijzen zijn door ondernemend Dalfsen beschikbaar gesteld. Later op de avond trad Martien nog een aantal keren op met zijn zangpartner Tineke, waarmee hij samen ‘Harten Tien’ vormt. Ook dit beroemde Nederlandstalig zangduo uit Dalfsen heeft zich deze avond geheel belangeloos ingezet voor Justin.

Stichting Talent Team Oudleusen kan terugkijken op een geslaagde sponsorfeestavond en bedankt iedereen die hier, op wat voor manier dan ook aan hebben bijgedragen!

Foto: Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.