Gebedsweek voor de eenheid van de Christenen

OMMEN – Ieder jaar, in de derde week van de maand januari (in 2020 van 19 t/m 26 januari) vinden de Christelijke Kerken van Nederland elkaar in ‘de gebedsweek voor de eenheid van de Christenen’. Ook in Ommen is deze internationale activiteit uitgegroeid tot een ware traditie. Iedere dag van deze week, zet één van de Ommense kerken haar deuren open, voor iedereen die het zinvol vindt om met elkaar te bidden om eenheid en vrede.

Ook voor mensen die geen kerkelijke traditie kennen, is het een ideale gelegenheid om geheel vrijblijvend kennis te maken met de verschillende Christelijke kerken in Ommen. Men kan de vorm en stijlverschillen ervaren en zelf vaststellen welke kerkvorm misschien het beste past. Na afloop is er gelegenheid om meer informatie te krijgen en om uw eventuele vragen te beantwoorden.

De data van de vieringen zijn als volgt:

– Maandag 20 Januari -Hervormde kerk; Kerkplein 1, Ommen.
– Dinsdag 21 Januari -Evangelische Gemeente de Oase; Chevallereaustraat 16, Ommen.
– Woensdag 22 Januari -Rooms Katholieke Kerk St. Brigitta; Nering Bögelstraat 1, Ommen.
– Donderdag 23 Januari – GKv Het Baken; Trompstraat 2, Ommen.
– Vrijdag 24 Januari -Gereformeerde Kerk, Bouwstraat 17, Ommen.
– Zaterdag 25 Januari – Chr. Gemeente ’t Vechtdal, Balkerweg 3, Ommen.

Alle vieringen beginnen om 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten en koffiedrinken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.