Dalfsen huldigt haar kampioenen

DALFSEN – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Dalfsen zijn vijf sportteams en acht individuele kampioenen uit de gemeente Dalfsen in het zonnetje gezet. Zij werden het afgelopen jaar kampioen of leverden een bijzondere prestatie.

Na de uitgebrachte toost werden de sporters gehuldigd. Van iedere sporter individueel of van het gehele team is een videofragment gemaakt. Op enkele grote schermen in de raadszaal werden deze fragmenten vertoond. Hierna ontvingen de sporters uit handen van burgemeester Erica van Lente en sportwethouder Jan Uitslag, bloemen en een presentje. In zijn inleiding merkte Uitslag op: “Je moet een goede verliezer zijn om ook te kunnen winnen.”

Gehuldigd werden individueel; Chantal Hekkert paardensport, district kampioen dressuur klasse B enkelspan. Fayegale Krieger paardensport, Overijssels kampioen Eventing (cross). Gwendolyn Krieger paardensport Overijsels kampioen dressuur M 1, M 2 en Z 1 pony. Jade Kalshoven paardensport, Overijssels kampioen outdoor klasse Z springen categorie C. Wesly de Boer paardensport, Nederlands kampioen klasse M. Loris Veneman motorsport, Europees en Nederlands kampioen Molenaar NSF 100. Ferron Mulder bijzondere prestatie 2e plek PTC Cup kampioenschap. Ize Diepman bijzondere prestatie, zij won diverse (meer dan 20) hardloop/atletiekwedstrijden. Als team werden gehuldigd; voetbalvereniging Hoonhorst kampioen 5 klasse A afdeling Noord. Gymnastiekvereniging Nieuwleusen, team groepsspringen, regionaal kampioen Regio Oost. GVN senioren – team groepsspringen Nederlands kampioen clubteams C- niveau. S.V. Dalfsen team voetbal kampioen 2e klasse Noord. DTV’84 team tafeltennis kampioen hoofdklasse en promotie landelijke 3e divisie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.