Cursus icoonschilderen

OMMEN – In het voorjaar van 2020 is het weer mogelijk om in Ommen een weekcursus icoonschilderen te volgen. Onder leiding van Frea Zigterman en Ineke Brink wordt de cursus overdag van 16 t/m 20 maart in één van de zalen van ‘De Kern’ gegeven. Tijdens de cursus wordt er ook informatie gegeven over de achtergronden. Er is nog plaats in de groep, beginnelingen zijn ook hartelijk welkom.

Op donderdag 23 januari van 19.30 tot 21.15 uur is er een informatieavond in de Kern (Bouwstraat). Alle overige informatie is te vinden op de website van het iconenatelier of u kunt bellen naar: 0594-516430 / 0594-512796. Vanaf nu, doch uiterlijk op 24 februari 2020, kunnen belangstellenden zich aanmelden per mail bij info@iconenachaia.nl of via het contactformulier op de website: www.iconenachaia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.