Home / / Cabaretduo Matroesjka spoelt hersens

Cabaretduo Matroesjka spoelt hersens

DALFSEN – Met de Publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival op zak, een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs en met uitstekende recensies voor hun debuutvoorstelling, creëren ze een enthousiast publiek. De twee venijnige vrouwen, Lisa Loeb en Janneke Rinzema, vormen een ultramodern cabaretduo dat overal de zalen weet te vullen. Hun cabaretvoorstelling ‘Brainwash’ is te zien op vrijdag 24 januari om 20.30 uur in Theater de Stoomfabriek. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van de Stoomfabriek, bij de Primera aan de Prinsenstraat of aan de zaal en kosten 17,50 euro.

 

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.