Burgemeester Erica van Lente brengt toost uit

DALFSEN – Burgemeester Erica van Lente bracht tijdens de goed bezochte nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis in Dalfsen samen met de toehoorders een toost uit op een goed jaar. In haar toespraak werd niet alleen kort terug maar ook vooruit geblikt. Zij bracht een aantal zaken aan het licht die gedaan zijn en die nog gedaan moeten worden het komende jaar. Ook stond zij stil bij de steekpartij in Lemelerveld tijdens nieuwjaarsnacht. “Verdrietig dat dit ook in onze gemeente gebeurt.” Zij wenst het slachtoffer een spoedig herstel toe. De jaarwisseling heeft helaas ook geresulteerd in een aantal schades aan verkeersborden en straatnaamborden. De voorlopige schatting van de schade telt circa vijf duizend euro. Op het persoonlijke vlak memoreerde zij aan het feit dat zij officieel inwoner van Dalfsen is. Daarmee heeft de gemeente Dalfsen 28.591 inwoners, tweeënnegentig meer dan een jaar geleden. Burgemeester van Lente besloot haar toesprak met dankwoorden aan vooral die mensen die voor onze veiligheid zorgen.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.