Breicafé in De Spil

NIEUWLEUSEN – Breien beleeft een revival en het past in de duurzaamheidstrend. Daarom zal Grand Café de Spil vanaf maandagavond 10 februari, eens per twee weken in het teken staan van breinaalden. Tussen de koffie en wijn door bestaat de mogelijkheid om elkaar te helpen en van elkaar te leren.

In het nieuwe Breicafé dat in Kulturhus de Spil een plek krijgt, kunnen deelnemers gezellig, ongegeneerd over breien praten. De avonden worden in eerste instantie tot en met 1 juni gehouden. Bij voldoende animo is het de verwachting dat het Breicafé ook in het najaar van 2020 wordt ingepland. De eerste avond is gepland op maandagavond 10 februari van 20.00 tot 21.30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en u hoeft zich niet aan te melden. Gelieve eigen materiaal mee te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.