Big Band ’89 bij Jazzclub Hardenberg

HARDENBERG – Wegens groot succes is Big Band ´89 binnenkort voor de tweede keer te gast bij Jazzclub Hardenberg. De jubilerende bigband uit Borne, die inmiddels 30 jaar bestaat, treedt op zondag 19 januari a.s. op in de rode foyer van Theater De Voorveghter.

Big Band Eighty-Nine onder leiding van Bert Fransen is een professioneel klinkend amusementsorkest, opgericht in 1989, dat bestaat uit maar liefst 20 leden. De band beschikt over een breed repertoire, waarvan de basis ligt in de traditionele bigbandmuziek, met het accent op het swingtijdperk waarin de beroemde bigbands tot bloei kwamen. De band speelt composities en arrangementen van o.a. Duke Ellington, George Gershwin, Glenn Miller en Benny Goodman, maar ook van Nederlandse componisten zoals Henri Gerrits en Joan Reinders. Big Band Eighty-Nine beheerst naast jazzarrangementen ook andere dansbare muziek, waarop het publiek heerlijk kan jiven, walsen of de rumba dansen.

Het matinee begint om 15.00 uur en de entree bedraagt € 10.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.