Beerzerveld gaat terug naar de sixties met Sound Set

BEERZERVELD – De uit de regio afkomstige band Sound Set organiseert op 25 januari voor de eerste keer een Back to the Sixties avond bij HCR Alberts in Beerzerveld. Tijdens deze avond kunt u genieten van de band en ouderwets swingen op de geweldige muziek.

Liefhebbers van de muziek uit die jaren ’60 kunnen genieten van veel nummers van onder andere de Rolling Stones, Beatles, Kinks en Small Faces. De optredens staan garant voor volle dansvloeren, waarbij jong en oud swingen vanaf de eerste noten tot en met de laatste noten na middennacht.

De basis van de band bestaat uit acht leden. Gerrit Ekkelenkamp, Egbert Reinders, Martin Staman, en Marijke de Haan nemen de zang en gitaar voor hun rekening, Henk Jaspers op drums en Hans Strijker achter de toetsen. De blazers Laura Staman (alt saxofoon) Roelof Schreur (tenorsaxofoon) en Pieter Ekkel (trombone) maken de band compleet. Samen zorgen zij dat alles een swingend geheel wordt.

De avond vol rock- en soulmuziek begint om 20.00 uur.  Toegangskaarten kosten 8 euro in de voorverkoop en kunnen worden besteld door een mail te sturen naar hgkids@outlook.com. Aan de zaal kosten de kaarten 10,00 euro. De locatie van deze sixties party is HCR Alberts aan de van Alewijkstraat 32 in Beerzerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.