Argentinië en Chili in beeld

NIEUWLEUSEN – Fotograaf Joop Meijs uit Nieuwleusen reisde samen met zijn echtgenote in oktober en november door Argentinië en Chili. Daar heeft Joop het overweldigende landschap in beeld gebracht. Hij heeft tijdens deze reis ongeveer 1200 foto’s gemaakt.

De rondreizen hebben onvergetelijke indruk achtergelaten en hiervan laat hij een selectie van dertig foto’s zien in zijn atelier aan de Plaggenslag 3 in Nieuwleusen. De foto’s geven een goede indruk van de bijzondere natuur van beide landen; grote lege vlaktes, bergplateaus, gletsjers, ijsmeren en nog veel meer. Wat veel indruk maakte zijn de vele kleuren in de natuur en van de gesteentes. De foto’s zijn vandaag tussen 13.00 en 17.00 uur te zien. Na dit weekend kunnen de foto’s enkel na telefonische afspraak bekeken worden; het telefoonnummer is 06 – 40 22 13 12.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.