Actie ‘Check je warmtelek’

DALFSEN – Tijdens de komende winterweken zal de werkgroep ‘Bewust Wonen’ van Groen Gebogen in samenwerking met Buurkracht wederom rondgaan met een warmtebeeldcamera. Deze keer in de bebouwde kom van Dalfsen. Inschrijven voor deze actie is reeds mogelijk.

Duurzaam wonen begint met een goed geïsoleerde woning. Zo is er meer comfort en een lagere energierekening. Werkgroep Bewust Wonen van Groen Gebogen komt met een warmtebeeldcamera langs, waarmee op eenvoudige wijze warmtelekkage in de woning in beeld wordt gebracht. De verschillende kleuren op de foto’s van de warmtebeeldcamera, laten zien waar de warmtelekken zitten. Dit geeft handvatten om gericht actie te ondernemen.

Ter plekke worden de eerste resultaten besproken. De foto’s worden toegestuurd per e-mail. Verder ontvangen belangstellenden een uitnodiging voor een informatieavond op maandag 24 februari in de Trefkoele, waar de warmtebeelden worden besproken. Hier is ook een isolatiespecialist aanwezig met advies en voor wie dat wenst, een isolatieaanbod.

Aanmelden voor gratis opnamen kan door een e-mail te sturen naar bewustwonen@groengebogen.nl met daarop 1. uw adres 2. uw telefoonnummer en 3. de data waarop foto’s van de woning gemaakt kunnen worden.

Aanmelden kan t/m donderdag 16 januari

In de periode van dinsdag 20 januari 2020 t/m vrijdag 7 februari heeft Groen Gebogen de beschikking over de warmtebeeldcamera’s. Naar aanleiding van uw e mail met alle gegevens wordt er contact opgenomen voor een afspraak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.