Accordeonmuziek in het Sterrebos

DALFSEN/LEMELERVELD – Bij Het Boskamp houden ze wel van afwisseling; de ene keer de hoornblazers, of allemaal jonkvrouwen, dan eens Tiroler muziek en dan weer de Stuwzangers.

Nu eens een keer iets anders; op zondagmiddag 26 januari om 15.00 uur speelt er een accordeonverenging. En eigenlijk niet eens van zo ver weg. Gewoon uut Lemelerveld. De spelers van Accordeola wilden wel eens een soort van thuiswedstrijd houden. Ook leuk voor de aanhangers, zij kunnen er ook bij zijn. Het is een openbaar optreden zonder entreegelden, al gaan ze wel even met de pet rond. Het Boskamp is te vinden aan de Sterrebosweg 2 in Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.