Home / tweetpost / Abemec BV neemt Mechanisatie Mariënberg over

Abemec BV neemt Mechanisatie Mariënberg over

MARIENBERG – Per 1 februari 2020 neemt Abemec BV de landbouwmechanisatie-activiteiten van Mechanisatie Mariënberg over. Alle activiteiten worden vanuit het huidige pand van Mechanisatie Mariënberg voortgezet.

“Om blijvend toegevoegde waarde te kunnen leveren aan huidige en toekomstige klanten heeft Mechanisatie Mariënberg besloten zich aan te sluiten bij Abemec”, laat het bedrijf in een schriftelijke verklaring weten. “Door de overname kan, met dezelfde mensen, de dienstverlening gecontinueerd worden. Abemec en Mechanisatie Mariënberg zijn ervan overtuigd dat met deze stap wordt ingespeeld op de eisen die in de toekomst aan een landbouwmechanisatiebedrijf worden gesteld en dat daarmee een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan de versterking en verdere professionalisering van de agrarische sector in de regio Overijssel.”

Alle medewerkers van Mechanisatie Mariënberg treden in dienst van Abemec. Met de locatie in Mariënberg beschikt Abemec na de overname in totaal over 21 vestigingen. Abemec Mariënberg blijft de huidige merken Dewulf, Raven, Agrifac, Lemken, Dewa, Imants, Steketee en Struik verkopen en onderhouden. Dit assortiment wordt aangevuld met jong gebruikte tractoren en de Abemec-merken Krone, Airmix, Nettuno en Irtec.

Lees ook

Scootmobieltocht in Dalfsen

DALFSEN – Op woensdag 15 juli houdt Saam Welzijn weer voor het eerst een scootmobieltocht. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.