Home / / Zoekplaatje van de Week

Zoekplaatje van de Week

Dat Sinterklaas wel vaker gebruik maakt van afwijkend vervoer blijkt wel uit deze foto. Het was in december 1949 toen fotograaf G. Terra op de Vechtbrug in Ommen deze auto tegenkwam. De bestuurder en de man die naast Sinterklaas zit zijn duidelijk herkenbaar. Wie weet wie deze mannen zijn? De foto hebben we in april 2015 gekregen van Hans Beijer die jarenlang tegelijkertijd met fotograaf G. Terra gewoond heeft in de voormalige kazerne van de Koninklijke Marechaussee aan de Voorbrug in Ommen, vlakbij de Vechtbrug.

Op het vorige zoekplaatje uit deze 2-wekelijkse reeks (personen achter molen ‘Den Oordt’ w.o. Johanna en Roelie Westerhuis) hebben we helaas geen reacties ontvangen.
Reacties met vermelding van archiefnummer BQ0133 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Stichting “De Darde Klokke” met het “Drie moandeleks tiedschrift veur Ommen”.

Lees ook

Betsy Ramerman lijsttrekker CDA Dalfsen

DALFSEN – Bij de algemene ledenvergadering van CDA Dalfsen is Betsy Ramerman uit Lemelerveld definitief …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.