Home / / Workshop lichtjes- en avondfotografie

Workshop lichtjes- en avondfotografie

OMMEN – Op donderdagavond 12 december geeft Dook van Gils een workshop avondfotografie in het centrum van Ommen. De feestverlichting hangt en vele lichtjes worden prachtig weerspiegeld in de Vecht. Maar hoe zijn die nou het beste vast te leggen in het donker? Welke sluitertijd en welk diafragma moet je gebruiken? Dook van Gils vertelt hoe dat het beste te doen is en geeft tips en adviezen. Omdat over het algemeen met lange sluitertijden gewerkt wordt tijdens de workshop is een statief aan te raden. Warme kleding wordt ook geadviseerd. De avond start om 19.30 uur bij het Vechtpodium. Opgeven kan via het contactformulier op www.dookvangils.nl of telefonisch via 06-15277770.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.