Home / / Wie nomineer jij voor de Vechttrofee 2019?

Wie nomineer jij voor de Vechttrofee 2019?

VECHTDAL – Vechtdal Marketing is op zoek naar de persoon of organisatie die vanwege zijn of haar buitengewone inspanningen voor Vechtdalpromotie in het jaar 2019 de Vechttrofee moet winnen. Inwoners, ondernemers en betrokkenen van het Vechtdal kunnen tot 27 december kandidaten hiervoor aanmelden.

Net als de afgelopen elf jaar wordt dit jaar de Vechttrofee uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor Vechtdal Overijssel. Zowel inwoners van het Vechtdal als niet-inwoners komen in aanmerking voor de prijs. Mensen en/of organisaties die de trofee verdienen kunnen genomineerd worden. Dat kan door een mail met naam en motivatie te sturen naar info@vechtdalmarketing.nl.

Nomineren kan tot en met zondag 27 december 2019. Vechtdal Marketing selecteert uit alle inzendingen een top drie. Deze genomineerden zullen via sociale media en regionale media bekendgemaakt worden, zodat er opnieuw gestemd kan worden. De Vechttrofee 2019 wordt tijdens een jaarlijkse bijeenkomst eind januari of begin februari uitgereikt.

Vechtdalambassadeurs
De Vechttrofee 2018 is gewonnen door Martin Overweg. Martin heeft camping De Klashorst in Diffelen in achttien jaar omgetoverd van boerencamping tot erkend Natuurkampeerterrein. Niet alleen op de camping kunnen de mensen genieten van het leven in en met de natuur, Martin neemt ze ook mee op Bushcraft. Duizenden mensen per jaar worden geïnspireerd tijdens belevingswandelingen variërend van enkele uren tot meerdere dagen. Ook de media weten Martin te vinden, waarbij hij altijd het Vechtdal uitdraagt. En alsof hij alle tijd heeft zet hij zich vrijwillig in voor ontwikkeling van de Cultuurhistorie App, Hardenberg Buiten en de werkgroep Greenline Vecht.

Eerdere Vechtdalambassadeurs waren Leon Adegeest, Wim Borst, Ans Naber, Nico Arkes, Margé Hans, Johan Drenth, Edwin Evers, René Jansen en Simone Koggel en Jack van der Boon. Zij zijn ook onderscheiden met de Vechttrofee voor hun inzet voor de promotie van het Vechtdal.

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.