Home / / Wethouder Ko Scheele heropent gerenoveerde atletiekbaan

Wethouder Ko Scheele heropent gerenoveerde atletiekbaan

OMMEN – De atletiekbaan van ACO van Elderen heeft een grondige renovatie ondergaan en is voor jaren en jaren klaar. Donderdagavond vonden de eerste officiële wedstrijden plaats. Met het doorknippen van een blauw lint opende wethouder Ko Scheele officieel de gerenoveerde baan.

Kenmerkend is en was de blauwe kleur van de baan. De wethouder memoreerde dan ook met een kwinkslag dat ook deze keer de vereniging hem een ‘blauwtje’ had laten lopen. De renovatie is met volledige steun van de gemeenteraad en het college van B&W van de gemeente Ommen tot stand gekomen. De baan kan nu weer zo’n 15 jaar mee.

Voorzitter Hans Overduin memoreerde bij de opening dat het belang van de baan breder is dan enkele dat van de atletiekclub. Scholen en verschillende maatschappelijke doelen zoals Samenloop voor de Hoop, maken, met medewerking van ACO, ook gebruik van de baan. Met een knipoog naar de blauwe baan kreeg de wethouder van sportzaken als eerste een flesje met blauw water. Daarna kregen alle deelnemers en aanwezigen ter attentie en als herinnering ook een flesje.

 

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – Het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.