Home / / Warme Kerst in Bibliotheek Ommen met Joris’ Kerstboom

Warme Kerst in Bibliotheek Ommen met Joris’ Kerstboom

OMMEN – Joris’ Kerstboom staat van 9 tot en met 20 december in de bibliotheek in Ommen. De actie is gebaseerd op het KRO-NCRV-televisieprogramma van Joris Linssen, waarin de presentator mensen uitnodigt een bijzonder persoon in het licht te zetten. In de Bibliotheek Ommen kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

Foto: Stijn Ghijsen

Vanaf 9 december kunnen bibliotheekbezoekers een kerstbal met daarop een mooie gedachte in de boom hangen. Zo kun je een reddende engel bedanken of een hechte vriendschap vieren. Het begint voor iedereen bij de vraag van Joris: ‘Wie zet jij in het licht?’ Dat kan leiden tot mooie gesprekken bij de boom. Joris’ Kerstboom wordt zo een waardevolle ontmoetingsplaats in de dagen voor kerst.

In de bibliotheek in Ommen is op doordeweekse dagen van 14.00 tot 16.00 uur een medewerker aanwezig om mensen te helpen en een luisterend oor te bieden. Tip: neem voor een persoonlijke kerstbal ook een fotootje mee. Bijna tweehonderd bibliotheken in Nederland doen mee aan de sympathieke actie. Op www.joriskerstboom.nl is te zien in welke steden Joris’ Kerstboom staat. Van de Bibliotheek Salland doet ook vestiging Raalte mee.

 

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.