Home / / VV Mariënberg verlengt contract Niels van ’t Hoog

VV Mariënberg verlengt contract Niels van ’t Hoog

Oefenmeester gaat op voor vierde seizoen bij de roodzwarten

MARIENBERG – Eindelijk witte rook uit de roodzwarte pijp op het Westerpark, de thuishaven van voetbalvereniging Mariënberg. Dinsdagavond maakte de technische commissie bekend dat trainer Niels van ’t Hoog ook in het seizoen 2020/2021 werkzaam zal zijn als hoofdverantwoordelijke bij het eerste elftal.

Van ‘t Hoog is bezig aan zijn derde seizoen bij de trotse derdeklasser, momenteel staat het elftal op een keurige zevende plaats. Zowel de TC als Niels zelf zijn zeer content met de samenwerking en de daaruit voortvloeiende contractverlenging voor minimaal één jaar.

“Dit kan een extra boost zijn voor de jonge selectie om de twee resterende wedstrijden voor de winterstop met vertrouwen tegemoet te zien”, laat de vereniging weten. Zaterdag is Bergentheim de tegenstander in de onvervalste kanaalderby en de ploeg van oefenmeester Van ’t Hoog sluit 2019 af met een thuiswedstrijd op het Westerpark tegen OZC uit Ommen.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.