Home / / Vrijwilligers voor de bingo gezocht

Vrijwilligers voor de bingo gezocht

NIEUWLEUSEN – Per januari 2020 is Saam Welzijn op zoek naar twee vrijwilligers die de bingomiddag in de Olmen willen begeleiden. Iedere derde vrijdagmiddag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur wordt in De Olmen bingo gespeeld.

De vrijwilligers, die Saam Welzijn zoekt, zijn op deze middag gastheer/-dame, spelen het spel voor de bezoekers en kopen de prijsjes in. Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met mw. C. Aalbers: 0529-480052.

Lees ook

Ommen-zuid komt met 235 steunbetuigingen

‘Een ideale oplossing bestaat niet’ OMMEN – “Een oplossing die iedereen tevreden stelt, bestaat helaas …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.