Home / / Voorlichtingsavond Agnieten College

Voorlichtingsavond Agnieten College

NIEUWLEUSEN – Het Agnieten College Nieuwleusen houdt donderdagavond 28 november een voorlichtingsavond voor ouders van kinderen uit groep 8. Op dezelfde dag is er ‘s middags, van 13.30 tot 15.00 uur, een open lesmiddag voor de leerlingen zelf.

Tijdens de voorlichtingsavond krijgen ouders informatie over het onderwijs, de identiteit, kwaliteit en passend onderwijs van het Agnieten College. Ook kunnen bezoekers kennis maken met de school. Het Agnieten College Nieuwleusen biedt de volgende niveaus aan: onderbouw havo/vwo, vmbo-TL (4 jaar) en onderbouw vmbo basisberoeps- en kaderberoepsgerichte leerweg. De voorlichtingsavond begint om 19.30 uur. Vanaf 19.15 is er inloop met koffie en thee.

Lees ook

‘Knelpunten rond N35 groter dan gedacht’

Provincie wil actie vanuit Den Haag aangaande tracé tussen Wijthmen en Nijverdal REGIO – De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.