Home / / Trainer Volkerink vertrekt bij OZC Dames 1

Trainer Volkerink vertrekt bij OZC Dames 1

DALFSEN/OMMEN – OZC gaat voor volgend seizoen op zoek naar een andere trainer voor de eerste damesselectie. Na een mooie periode van drie jaar vindt de huidige trainer Sander Volkerink uit Dalfsen het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Volgens de Technische Commissie past Volkerink goed bij de club, waarbij de doelstelling om meer jeugdspelers door te laten stromen naar de eerste selectie goed uit de veren kwam. Dames 1 draait momenteel bovenin mee in de 3e Klasse. Ondanks de jonge leeftijd van het team doet het elftal er op dit moment alles aan om zo snel mogelijk te promoveren naar de 2e klasse. Zowel OZC als Volkerink hopen op een succesvol slot van de competitie.

Belangstellenden voor de ontstane vacature kunnen reageren door contact op te nemen met de Technische Commissie van OZC.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.