Veel gezelligheid bij Kerstmarkt in Ommen

.

OMMEN – Afgelopen zaterdag werd de Kerstmarkt in Ommen gehouden. Het natte winterse weer weerhield mensen niet om toch te komen. De jaarlijks kerstmarkt is heel gezellig en trekt altijd veel bezoekers.

De kraampjes in het knusse centrum, de levende kerststal, de kersttrein, de arreslee met een mooi Fries paard ervoor zorgden voor een gezellige sfeer in de straten van het centrum. Er kwamen behoorlijk wat regen en natte sneeuw naar beneden en dat zorgde er voor dat de horecagelegenheden in Ommen volstroomden.

Jan aan het Rot blies op het Kerkplein op zijn midwinterhoorn. Op de Markt klonk muziek en zang en ook werd er een dansshow opgevoerd met daarbij een prachtige lichtshow. Kortom er was van alles te beleven. Het was koud, maar daardoor genoot men extra van onder andere heerlijke warme pannenkoeken, versgebakken braadworsten met curry, broodjes beenham en glühwein.

Corien de Wolff, vertelt dat ze samen met haar vrienden al vier jaar op rij speciaal in dit weekend naar Ommen komen en altijd verblijven op de Beerze Bulten zodat ze hier naar de kerstmarkt kunnen. “We noemen het ons meidenweekend en we genieten er altijd reuze van.”

Foto’s: Marjolijn Rhee

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.