Home / / Van paard naar trekker

Van paard naar trekker

NIEUWLEUSEN – Ten behoeve van de speelgoedbank heeft E.G. ten Kate Uw Groene Vakwinkel dit jaar weer de speelgoedinruilactie gehouden. Ook dit jaar is er gul gedoneerd. Het idee van de actie moest binnen de landbouwmechanisatie passen; een tractor, auto of vrachtauto het kon allemaal worden gebracht en geruild. Er werden zelfs nieuwe artikelen gekocht en meteen weer ingeleverd voor een wat duurder stuk speelgoed. Ook werd er een paard ingeruild voor een mooie John Deere.

E.G ten Kate bedankt iedereen die aan de speelgoedinruilactie heeft meegedaan. Mocht u nog speelgoed/spullen hebben voor de speelgoedbank, dan kan dit zes dagen per week ingeleverd worden bij Uw Groene Vakwinkel aan het Westerveen: 0529 482021.

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.