Home / Uncategorized / USV en S.V. Nieuwleusen organiseren Oliebollentoernooi

USV en S.V. Nieuwleusen organiseren Oliebollentoernooi

NIEUWLEUSEN – Ook dit jaar organiseren de voetbalverenigingen Union SV en S.V. Nieuwleusen het Oliebollentoernooi. Op zaterdag 28 december 2019 wordt weer het traditionele zaalvoetbaltoernooi gehouden in de sporthallen van De Spil in Nieuwleusen. De eerste wedstrijden beginnen om 09.30 uur en de finale staat gepland om 18.00 uur. De dag zal traditiegetrouw afgesloten worden met een gezellige feestavond in De Spil met muziek van de mannen van R&D DJ.

Er zijn nog enkele plekken over. Wil je mee doen? Dat kan! Mail je opgave naar: oliebollentoernooinieuwleusen@hotmail.com .Vermeld bij de opgave de teamnaam en het aantal spelers in je team. De minimale leeftijd bij deelname is 16 jaar.

Lees ook

Vilsteren moet de eer laten aan Sallandia

VILSTEREN – Zowel Vilsteren als Sallandia begonnen hun bekeravontuur met een nederlaag. Vilsteren kreeg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.