Uitnodiging voor nieuwjaarsreceptie VOV

OMMEN – De VOV wil zich in 2020 met inwoners, ondernemers en verenigingen binnen de gemeente inzetten voor alles wat goed is voor Ommen. Op zaterdag 11 januari, vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom op onze nieuwjaarsreceptie bij restaurant Tante Pos, gelegen aan de Markt in Ommen. Hier kunnen we samen onder genot van een hapje en drankje filosoferen over alles wat goed is voor Ommen. Wat ter sprake komt kan dienen als input voor de VOV-fractie in de gemeenteraad.

Wij willen het ook graag hebben over een aantal wensen uit ons verkiezingsprogramma 2018. Punten die eventueel kunnen terugkomen in ons programma van 2020, welke nog ingevuld moet worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de situatie rond de Vechtkade en de markt, het verkeer op en rond de Hessel Mulertbrug, de aanpassing van de stuw over de Vecht te Junne en de gevolgen daarvan voor de toegangswegen en niet te vergeten de toekomst van de agrarische bedrijven inclusief de vestiging van een megavarkenshouderij in Beerzerveld.

Daarnaast wil de VOV zich inzetten voor een goede regionale energiestrategie en het bijbehorende participatietraject. Wat gaat dit betekenen voor inwoners en ondernemers? Wat is hun inbreng? Zo het er nu naar uit ziet wordt het een traject waar de winst wordt gepakt uit de opbrengst van zonneparken en windmolens. De VOV wil dat de inwoners en ondernemers van Ommen zeggenschap krijgen in de keuzes die gemaakt moeten worden. In ieder geval wil de VOV dat windmolenparken op minimaal honderd meter van woongebieden dienen te staan. Liever nog langs autowegen dan in ons mooie buitengebied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.