Home / / Uit eten bij Proeflokaal Zuid in Nieuwleusen

Uit eten bij Proeflokaal Zuid in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Iedere derde zondag van de maand biedt Saam Welzijn een verrassende maaltijd aan in Café De Brouwerij, dat voor de gelegenheid is omgedoopt tot Proeflokaal Zuid. Zo ook op 15 december aanstaande. De maaltijden uit eigen keuken verzorgt de heer Dijsselhof, een horecaman die graag een bijdrage levert aan de Nieuwleusener samenleving. Voorafgaand aan de maaltijd kan er een glaasje worden gedronken.

Rond 12.30 uur wordt de maaltijd geserveerd en ook na afloop is er voldoende gelegenheid om na te praten. Voor het eten en drinken wordt een eigen bijdrage gevraagd. Aanmelden (noodzakelijk) voor 9 december bij mevrouw Klompjan: 06- 57334492.

 

Lees ook

Training en competitie D’Ommerdieck weer van start

NIEUWLEUSEN – Afgelopen voorjaar werden de competities van D’Ommerdieck wegens het coronavirus afgelast. Inmiddels heeft …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.