Home / / Uit eten bij Proeflokaal Zuid in Nieuwleusen

Uit eten bij Proeflokaal Zuid in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Iedere derde zondag van de maand biedt Saam Welzijn een verrassende maaltijd aan in Café De Brouwerij, dat voor de gelegenheid is omgedoopt tot Proeflokaal Zuid. Zo ook op 15 december aanstaande. De maaltijden uit eigen keuken verzorgt de heer Dijsselhof, een horecaman die graag een bijdrage levert aan de Nieuwleusener samenleving. Voorafgaand aan de maaltijd kan er een glaasje worden gedronken.

Rond 12.30 uur wordt de maaltijd geserveerd en ook na afloop is er voldoende gelegenheid om na te praten. Voor het eten en drinken wordt een eigen bijdrage gevraagd. Aanmelden (noodzakelijk) voor 9 december bij mevrouw Klompjan: 06- 57334492.

 

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.