Home / / Toerclub Dalfsen verlengt jarenlange relatie met Univé

Toerclub Dalfsen verlengt jarenlange relatie met Univé

DALFSEN – De jarenlange relatie tussen de Toerclub Dalfsen en Univé is verlengd. De sponsorovereenkomst is getekend, waardoor de samenwerking tussen beide partijen gecontinueerd wordt. “Samen met onze andere sponsoren Salland2-Wielers, Ardesch Interiors en Wijnberger Pak&Casual kunnen we ons tenue de komende jaren weer met enthousiasme langs de wegen voeren”, aldus voorzitter Rob Kleiss.

Vanaf de beginjaren van de Toerclub Dalfsen, is Univé één van de belangrijke sponsoren van de club. Univé ondersteunt diverse lokale en regionale initiatieven en voelt zich betrokken bij de lokale gemeenschap op sportief en maatschappelijk niveau.Toerclub Dalfsen voorziet in een belangrijk aspect: namelijk, de mensen in beweging krijgen en houden. Het nieuwe Univé logo prijkt inmiddels op het sponsorbord in het clubgebouw. En geleidelijk aan zal het logo (op duurzame wijze) op het tenue verschijnen.

Ruby Clappers (Univé) en Rob Kleiss (voorzitter Toerclub Dalfsen)

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.