Home / / The Old man and the Gun in de Stoomfabriek

The Old man and the Gun in de Stoomfabriek

DALFSEN – Op vrijdag 13 december draait de film The Old man and the Gun in de Stoomfabriek. De film vertelt het verhaal over de professionele bankovervaller Forrest Tucker (Robert Redford), die meerdere malen uit de gevangenis wist te ontsnappen.

Ook al is Forrest Tucker pensioengerechtigd, hij is nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. Wanneer hij de vrouw van zijn dromen ontmoet, lijkt zijn leven compleet. Vlak voordat hij naar een rusthuis gaat, beraamt hij nog een laatste overval. Echter de jonge detective Hunt houdt een klopjacht op hem en dit mondt uit in een kat-en-muis spel, waarbij zelfs Hunt zijn charmes niet weerstaat.

De overvallen en achtervolgingen in deze film zijn verrassend ingetogen, waarbij de hartslag eigenlijk geen moment omhoog gaat. Waar het in de film vooral over gaat is levenslust. Dit uit zich in het kat-en-muis spel en in ook in de voorzichtige romance met de fantastische Sissy Spacek. Al met al is de film The Old Man and the Gun spectaculair in zijn ingetogenheid.

Kaarten kosten 5,50 euro en zijn te verkrijgen via www.theaterdestoomfabriek.nl of bij de Primera in Dalfsen.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.