Team Sukerbiet haalt weer alles van stal voor de ACON-Kerstwandeling

LEMELERBERG – Op zondag 22 december houdt team Sukerbiet weer de kerstwandeling op de Lemelerberg. Door de diverse activiteiten, met name voor de kinderen, is deze wandeling uitermate geschikt voor een dagje vermaak voor het hele gezin. Er is een gezinsroute van 3,5 kilometer en voor de echte wandelaars 8 of 12 kilometer. Bij de start krijgt iedereen een kerstmuts, om goedgemutst aan de wandeling te kunnen beginnen.

Onderweg zijn er diverse figuranten te zien. De drie koningen die zelf de weg een beetje kwijt zijn, de kerstman, fladderende engelen, midwinterhoornblazers, ridders en de echte herder met de schaapskudde. De sterren geven de route aan en is tevens een puzzeltocht voor de kleintjes. Uiteindelijk komt iedereen bij de grote ster boven de kerststal aan voor een ‘meet and greet’ met Maria en Jozef. Hier kan men zich warmen aan de diverse vuurkorven onder het genot van koffie of Glühwein en muziek. Voor de kinderen zijn er gratis pannenkoeken en ranja en een ritje met een van de koetsen van de menvereniging.

De start is aan de Oude dijk 3 en vanaf 11.00 uur uur is iedereen van harte welkom. Toegang voor volwassenen is 5 euro en voor de kinderen 2 euro. De organisatie verwacht een grote opkomst, het advies is dan ook: Kom op tijd. Kijk voor meer informatie op www.teamsukerbiet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.