Home / / Tablet- en smartphonecafé

Tablet- en smartphonecafé

Maandelijkse bijeenkomst voor gebruikers in de bibliotheek

OMMEN – Op donderdagochtend 19 december houdt de Bibliotheek Ommen weer een tablet- en smartphonecafé. Belangstellenden krijgen hulp van medegebruikers bij het werken met een tablet of smartphone. Het tablet- en smartphonecafé is geen lesmorgen, geen opleidingssessie; er kan vrij aangeschoven worden, in een ongedwongen sfeer. Het café is er elke derde donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek Ommen (op de bovenverdieping) Chevalleraustraat 6.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.