Home / / SV Dalfsen verliest onnodig van SC Stadspark

SV Dalfsen verliest onnodig van SC Stadspark

DALFSEN – Op een koud en grijs Sportpark Gerner heeft SV Dalfsen zondagmiddag verloren van SC Stadspark: 1-2. De bezoekers kwamen met de bus uit Groningen en parkeerden deze niet op de parkeerplaats maar in het eigen zestienmeter gebied vlak voor de keeper.

De Groningers lieten de Dalfsenaren het spel maken en kwamen er zelf met snelle counters uit. Binnen 3 minuten leidde dit al tot de eerste kans voor Dalfsen. Een schot van Gijs Wiltvank werd van richting veranderd en belande op de paal. Even later weer een kans voor Dalfsen maar Niek van Ringen kopte de bal net naast het doel van Stadspark. Dalfsen wist maar niet te scoren zelfs niet uit een 1 op 1 situatie tussen Joren Rietman en de Groninger doelman. Het schot van Rietman ging net naast en wat Dalfsen ook probeerde de bal ging er gewoon niet in.

Net toen heel Dalfsen dacht met 0-0 te gaan rusten werd een voorzet bij de tweede paal door Stadspark binnen gekopt en nog geen minuut later faalde de spits van Stadspark niet in een snelle uitbraak en scoorde de 0-2.

Na rust probeerde Dalfsen alles op alles te zetten en trainer Jacob Grooten wisselde offensief. In de eindfase werd zelfs nog de net herstelde Sjoerd Klarenbeek ingebracht die in de 83e minuut een toegekende strafschop wist te benutten. Maar verder dan de 1-2 kwam Dalfsen niet en moest het helaas genoegen nemen met een klein verlies. Volgende week zondag speelt Dalfsen in Groningen tegen GRC Groningen, aanvang 14.00 uur.

Lees ook

‘Lenteblommen’ toont aan dat lente niet alleen bij de jeugd hoort

OMMEN – Sinds afgelopen donderdag hangt er een bijzonder schilderij, genaamd ‘De Lenteblommen’ bij Brasserie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.