SV Dalfsen luidt 2020 in met Vedette Toernooi en Nieuwjaarsreceptie

DALFSEN – Het jaar 2020 begint bij SV Dalfsen met de traditionele nieuwjaarsreceptie. Op zondag 5 januari kunnen de leden elkaar onder het genot van een hapje en een drankje een gezond nieuwjaar wensen in de kantine op Sportpark Gerner.

De dag begint sportief, met de tweede editie van het Vedette Toernooi. Het deelnemersveld bestaat dit jaar uit Dalfsen 2, Dalfsen 3, Dalfsen 4, Dalfsen 5, Dalfsen 6 en maar liefst twee teams van de Dalfsen Veteranen. De spelers van Dalfsen 1 worden door middel van loting verdeeld onder de teams.

Na het sportieve gedeelte verplaatst het programma zich naar de kantine. Daar zal tijdens de Nieuwjaarsreceptie worden teruggeblikt op 2019 én vooruit worden gekeken naar het nieuwe jaar. Wie het Vedette Toernooi heeft gemist, kan vanaf 15.00 uur alsnog aansluiten in de kantine. De laatste uurtjes van de nieuwjaarsreceptie staan in het teken van muziek en vooral veel gezelligheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.