Home / tweetpost / Stokvisdennen maakt de schooljeugd weer blij

Stokvisdennen maakt de schooljeugd weer blij

DEVENTER – Al jarenlang gaat IJsclub Stokvisdennen met de basisschool kinderen naar de ijsbaan in Deventer. Zo ook dit jaar, met vijf bussen van Reggenborgh en South West Tours, werd richting de koekstad vertrokken. Ruim 250 jeugdigen en een groot aantal begeleiders vermaakten zich weer opperbest op de kunstijsbaan De Scheg.

De Stokvisdennen hoopt zo om de jongste Dalfsenaren te blijven enthousiasmeren voor de schaatssport. Uiteraard blijft de ijsclub ook hopen op natuurijs zodat de baan aan de Belingeweer dit seizoen het bordje open kan tonen aan de bewoners uit Dalfsen.

Lees ook

Inloopspreekuur OV in de Overkant

DALFSEN – Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.