Home / / ‘Stilstaan en vooruit kijken’

‘Stilstaan en vooruit kijken’

LEMELERVELD – Op zaterdag 28 december is er een herdenkingsbijeenkomst op de bijzondere begraafplaats aan de Nieuwstraat. Uitvaartverzorger Hendrie Arnold nodigt hiervoor een ieder uit die een dierbare verloren heeft.

Tijdens de bijeenkomst worden er gedenklichtjes ontstoken die naderhand op het graf of bij de urn van de dierbare kan worden geplaatst. Er is een tijdelijk gedenkteken aanwezig voor degenen die ergens anders begraven of gecremeerd zijn. Ook kan de naam van een dierbare overledene worden uitgesproken. Mailt u van te voren de naam naar: info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl of naar hendriearnold@hotmail.com. Bellen kan ook: 06-20632721 of 0572-372545.

Het geheel wordt muzikaal begeleid door Polyhymnia en doedelzakspeler Denny Myles. De herdenkingsavond begint om 19.00 uur.

Meer info: www.uitvaartverzorging-hendriearnold.nl

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.