Home / / Sterrebos Midwinterwandeling met midwinterhoornblazers

Sterrebos Midwinterwandeling met midwinterhoornblazers

DALFSEN – Op zondag 15 december is er weer de jaarlijkse Sterrebos Midwinterwandeling. Wederom verlenen de midwinterhoornblazers uit Dalfsen hun medewerking hieraan.

Kees van Lambalgen heeft een prachtige route uitgezet van ongeveer elf kilometer. Deze route loopt deels over gronden waar men normaal niet mag komen, maar goed overleg doet wonderen. Ook gaat de tocht weer dwars over een echte kerstmarkt. Op het terras verzorgen de midwinterhoornblazers een demonstratie waarin ze laten zien hoe een midwinterhoorn wordt gemaakt.

De wandeling start om 12.00 uur bij Partycentrum Het Boskamp in Dalfsen. Kosten voor de routebeschrijving bedragen 1 euro per persoon. Bij terugkomst kunnen de deelnemers binnen opwarmen met glühwein, warme chocolademelk, eigengemaakte balkenbrij of snert. De tocht is niet geschikt voor kinder- en wandelwagens. Er hoeft niet per se gewandeld te worden, geïnteresseerden mogen ook voor de gezelligheid komen kijken en sfeer proeven.

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.