Stemmen op sportvrouw, sportman, sportploeg en sporttalent van het jaar

OMMEN – Via www.ommen.nl/sportverkiezing kan vanaf 16 december tot 6 januari gestemd worden wie sportvrouw, sportman, talent en sportploeg van het jaar 2019 moet worden. Op de lijst staan per categorie een aantal genomineerde kandidaten. Samen met de keuze van de jury bepaalt deze stemming de uiteindelijke winnaar.

Om in aanmerking te komen voor één van de sportprijzen moet een aansprekende sportieve prestatie geleverd zijn. Dit kan een kampioenschap of promotie zijn. Maar dit is niet noodzakelijk. Het kan bijvoorbeeld ook een individuele prestatie zijn in relatie tot de leeftijd van een sporter, of het verloop van een totale competitie. De uiteindelijke winnaars en opvolgers van schaatser Stefan Westenbroek, atlete Marije Dankelman en de volleybalsters van Volco worden op woensdag 15 januari 2020 bekend gemaakt tijdens de Sportverkiezingen in theater de Carrousel in Ommen.

Stemmen kan op de volgende personen

Sportman: Stefan Westenbroek (schaatsen) Europees Kampioen B2 Junioren, Nederlands Kampioen B junioren (Allround, Sprint, Pure Sprint en Korte Baan). Nick Marsman (Atletiek) Nederlands Kampioen Korte Cross, 3de NK 800m indoor. Pascal Dankelman (Triatlon) 1ste Halve triatlon Vroomshoop, 4de Lemelerveld en 2de Luttenberg.

Sportvrouw: Marije Dankelman (Triatlon) 3de NK Olympische afstand Neo 23 en 8ste Overall. Lindy Zandman (Sambo) NK klasse tot 56 kg, 2de tijdens internationale wedstrijd in Israël. Amy van Piekartz (Dog frisbee) 11de WK en 5de EK

Sportploegen: ACO team (atletiek) 4de NK cross voor clubs Energy Gym (turnen). NK groepspringen Vilsteren (voetbal) periode titel en net geen promotie Sporttalenten Nout Meijer (atletiek). 2 keer eerste, 4 x tweede en 3 x derde tijdens loopwedstrijden Lewis van Piekartz (dogfrisbee) Mee gedaan aan WK en EK Gijs Kutterik (keeper voetbal) won de Frans Hoek handschoen en groot keeperstalent.www.ommen.nl/sportverkiezing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.