Home / / Standhouders voor kerstmarkt gezocht

Standhouders voor kerstmarkt gezocht

HOONHORST – Op zondag 15 december presenteert Stichting de Molen van Fakkert in Hoonhorst haar jaarlijkse kerstmarkt rondom de molen. Hiervoor is de stichting op zoek naar standhouders met onder andere oude ambachten, natuurlijke/biologische/gezonde producten, planten en zelfgemaakte streekproducten.

De markt wordt gehouden van 13.00 uur tot 17.00 uur, rond de molen. Belangstellenden kunnen zich voor 30 november aanmelden via kerstmarkt@molenvanfakkert.nl. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Bennie Zwakenberg, tel. (0529) 401765 of Marisca Kasper 06 14 56 5769.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.