Home / / Sinterklaas met trekker en wagen naar basisschool Sjaloom in Ankum

Sinterklaas met trekker en wagen naar basisschool Sjaloom in Ankum

ANKUM -Sinterklaas bracht dit jaar, In het kader van de stikstofproblematiek, een bezoek aan basisschool Sjaloom op de trekker. De goedheiligman zei dat indien hij minister van landbouw was geweest, er geen problemen omtrent stikstof meer waren. Met de mooi versierde wagen deed hij zijn intrede. Na een grandioos ontvangst op het schoolplein gingen de Sint en zijn pieten aan de slag met ochtendgymnastiek. Alle kinderen zongen en dansten mee. De school ontving tot grote blijdschap, twee traptrekkers cadeau. Vervolgens gaf de Sint alle peuters, die nog niet op school zitten, een hand.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.