Home / / Sfeer, muziek en een levende kerststal tijdens de Kerstfair! Ommen

Sfeer, muziek en een levende kerststal tijdens de Kerstfair! Ommen

OMMEN – Op zaterdag 14 december van 14.00 tot 20.00 uur presenteert Stichting Ondernemers Fonds Ommen in het centrum, de Kerstfair! Ommen. Er is een levende kerststal, muziek, er zijn dansoptredens, een gratis rit met een echte arreslee, een kersttrein, een pianoconcert, flashmobs, een fotobusje en niet te vergeten de Kerstman.

Kom genieten van de sfeer, van het eten en drinken en een boel gezelligheid. Naast de Stichting Ondernemers Fonds Ommen, wordt de kerstfair mede mogelijk gemaakt door het Sallands Bachkoor, Dansstudio 85, Soli Deo Gloria, Elle Danse, EventRent en Stichting K-Vriendelijk.

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.