Rotary Club trakteert gasten op vorstelijk diner in De Baron

REGIO – “We hebben nog nooit zo lekker gegeten en dat in een prachtig gezelschap.” Met die woorden van een van de deelnemers werd het kerstdiner geprezen. Dit diner werd vorige week door de Rotary Club Ommen-Dedemsvaart georganiseerd en bekostigd voor inwoners van de regio, die door omstandigheden normaal gesproken niet buiten de deur kunnen dineren. Zo’n veertig inwoners schoven in dit verband aan voor een (kerst)diner in het Grand Café De Baron in Dedemsvaart.

Er werd met volle teugen genoten van een verrukkelijke bouillonsoep, medaillons van varkenshaas en een feestelijk ijstaartje als dessert. “Prachtig mooi en dankbaar werk dat wij in samenwerking met de Baron, op deze manier hebben kunnen doen”, aldus Erik Vogt van de organiserende Rotary Club na afloop.

“De deelnemers aan het kerstdiner werden in samenwerking met de Voedselbank Ommen-Dedemsvaart en het Samen Doen team Dedemsvaart benaderd. Ook waren er een aantal mensen van de Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen”, licht Vogt de selectie van de gasten voor het speciale diner toe.

De Rotaryclub Ommen-Dedemsvaart bestaat uit leden uit de regio Ommen, Dedemsvaart, Balkbrug, Nieuwleusen en Dalfsen. De serviceclub zet zich op verschillende manieren in voor de samenleving in de regio. Het kerstdiner voor minder bedeelden is één van die activiteiten. Een activiteit, die ditmaal voor het zesde achtereenvolgende jaar is gehouden.

“Leden van onze club deden tijdens het kerstdiner de bediening en hielpen mee in de keuken. Daarnaast verzorgden Rotarians ook de taxiservice voor deelnemers aan het diner. Mede dankzij de Baron en haar medewerkers, die vol enthousiasme meewerkten, kijken wij met grote tevredenheid en in dankbaarheid terug op een zeer geslaagd kerstdiner”, aldus Vogt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.