Home / tweetpost / Postduiven bewonderen bij de Luchtpost

Postduiven bewonderen bij de Luchtpost

OMMEN -Postduivenvereniging PV de Luchtpost houdt zaterdag 14 december de jaarlijkse tentoonstelling. Er zullen om en nabij de honderd duiven te bezichtigen zijn in het clubgebouw aan Het Arrierflier, gelegen aan de Arrierflierweg, aan de zuidzijde van sportpark Westbroek.

In de ochtenduren zijn de duiven onderworpen aan het deskundige oog van Theo Hutten. De keurmeester uit Geesteren heeft de vogels beoordeeld op zaken als pluim, formaat, conditie en algehele indruk. De tentoonstelling is voor het publiek geopend vanaf 19.30 uur. Zoals te doen gebruikelijk draait die avond ook het Rad van Fortuin, waarbij mooie prijzen zijn te verdienen.

Natuurlijk staat ook de traditionele bonnenverkoop op het programma. Hierbij is het mogelijk voor een nader te bepalen bedrag een topper-in-de-dop te adopteren. Een duifje dat moet voortkomen als nageslacht van prima presterende duiven van niet alleen lokale liefhebbers, maar duivenmelkers van reputatie uit de gehele regio. De postduivenvereniging nodigt iedereen van harte uit een kijkje te komen nemen in het clubhuis. Toegang gratis.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.