Home / tweetpost / OZC ongelukkig onderuit tegen Wilhelminaschool

OZC ongelukkig onderuit tegen Wilhelminaschool

OMMEN – Met Wilhelminaschool treft OZC een tegenstander die heel gluiperig op kousenvoeten naar boven is geslopen. De ploeg uit Hengelo heeft slechts drie puntjes minder dan de koplopers Hellendoorn en OZC en is dus een gevaarlijke klant. Die laatste stelling kwam op Westbroek aan het licht. In de slotfase werden twee geniepige counters de ploeg van Martijn Berger fataal.

Foto: OZC-doelman Mark Bennemeer (archief)

“Voor rust waren we oppermachtig”, diepte de trainer van OZC uit zijn grijze massa. “Het overwicht leidde alleen niet tot echt grote kansen. Na rust zakten ze wel erg diep in. We wisten daar niet doorheen te voetballen en hadden het lastig. In het laatste kwartier wordt balverlies ons fataal. Ik moet zeggen dat deden ze wel goed. Vanuit de omschakeling verschenen ze razendsnel voor onze goal. Na de 0-1 (Pim Zengerink) gaan we een op een spelen en dat levert niet het gewenste resultaat op. We staan niet georganiseerd en krijgen in de laatste minuten ook nog een tweede treffer (Eloy Bennink) om de oren. Nou ja, we houden de competitie spannend. We kregen de complimenten van de tegenstander voor ons spel en ik vind zelf ook dat we met de wedstrijd beter worden. Nog niet top, wel beter. Het blijft spannend bovenin. Komende zaterdag de topper tegen Hellendoorn. Daar kijk ik naar uit.”

Zaterdag speelt OZC om half drie in en tegen Hellendoorn.

Stand 3D: Hellendoorn 10-21, De Esch 10-20 (24-15), Wilhelminaschool 10-20 (17-11), OZC 10-20 (20-16), Bergentheim 10-18, Mariënberg 10-14, Kloosterhaar 10-11, ASV ’56 10-10 (25-26), SVVN 10-10 (16-20), DES 10-10 (14-19), AJC ’96 10-9, Voorwaarts 10-7 en Bruchterveld 10-6.

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.