Oudejaarsconcert Royal Music Out

LEMELERVELD – Traditiegetrouw wordt het concertjaar feestelijk afgesloten met een orgelconcert van Everhard Zwart. Dit Oudejaarsconcert Royal Music Out vindt plaats op maandag 30 december om 15.00 uur in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld.

Everhard Zwart verzorgt jaarlijks veel orgelconcerten in binnen- en buitenland en presenteert dan graag gevarieerde programma’s. Dit jaar vierde hij zijn veertigjarig jubileum als organist. Zwart is een meester op het orgel en weet te ontroeren met de klanken op het prachtige Monarke-orgel in de Willem Hendrik Zwart Hal.

Op het programma staan onder andere de volgende werken: Komt, als kind’ren in het Licht (Feike Asman), Suite du premier ton (Denis Bédard), Marche funèbre et chant sérafique (A. Guilmant) en Toccata f-minor (W.R. Driffill). Het volledige programma staat op www.huetink-royalmusic.nl. Via een scherm in de muziekhal krijgt iedereen gelegenheid om mee te kijken naar Zwarts muziekspel op het Monarke-orgel.

Kaarten kunnen gereserveerd worden per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per e-mail naar adhuetink@gmail.com of via de site www.huetink-royalmusic.nl. De entree bedraagt 13 euro per persoon. Hier zitten een kopje koffie of thee en een drankje en hapje na afloop bij inbegrepen. Natuurlijk ontbreken de heerlijke oliebollen ook niet. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.