Home / / Oproep: Kunst over Hoonhorst

Oproep: Kunst over Hoonhorst

HOONHORST – Heeft u een mooi schilderij/kunstwerk van Hoonhorst, heeft u zelf iets geschilderd of gemaakt? Bent u voornemens om iets moois over Hoonhorst te maken? Dan is de organisatie van Anjerpunt Hoonhorst op zoek naar u.

Graag zouden zij volgend jaar exposeren in het Anjerpunt/zaal Kappers met kunstwerken van en over Hoonhorst in het kader van het 250 jarig bestaan van het mooie dorp. Uw kunstwerk komt twee maanden in het Anjerpunt/zaal Kappers te hangen of te staan. Wilt u uw kunstwerk hiervoor aanmelden? Dat kan, door vóór 30 december een mail te sturen naar info@anjerpunthoonhorst.nl met een korte beschrijving en als het kan een foto van uw kunstwerk. Uw kunstwerk meenemen en laten zien bij het Anjerpunt kan ook.

info@anjerpunthoonhorst.nl

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.