Nieuwjaarswandeling Natuurlijk Ommen

OMMEN – Natuurlijk Ommen houdt op zondag 5 januari de traditionele Nieuwjaarswandeling. De wandeling start bij het Bezoekerscentrum Ommen (bij de Besthmenermolen), Hammerweg 59a. Wandelaars kunnen tussen 10.00 en 14.00 uur starten bij het bezoekerscentrum.

Trek je wandelschoenen aan en geniet tijdens de wandeling, van circa 7 kilometer, van de prachtige natuur en maak kennis met het Bezoekerscentrum Ommen en hoor de midwinterhoornblazers. Het eerste gedeelte van de route kan men meerijden met de paardentram ’t Belsenspan. De kosten bedragen 5 euro per persoon, dit is inclusief routebeschrijving, een heerlijke kop snert of een beker warme chocolademelk. Geniet van ovenvers breekbrood van Bakkerij van der Most. Ook zijn er tegen betaling lekkere poffertjes of andere versnaperingen verkrijgbaar. Voor de kinderen liggen er mooie kleurplaten klaar. Iedereen is van harte welkom. Parkeren is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.