Nieuwjaarsduik Nieuwleusen

Duiken voor 40 kansarme kinderen in Roemenië

NIEUWLEUSEN – Komende zomer reist een groep jongeren af naar Medgidia in Roemenie. Hier wordt voor de zesde keer een mooie vakantieweek verzorgd voor circa 40 kinderen uit kansarme gezinnen. Er worden Bijbelverhalen verteld en er is sport en spel. De dierentuin en McDonalds staan op het programma en bovendien wordt voor één dag een bus gehuurd om naar de Zwarte Zee te gaan.

Om de nodige financiën bij elkaar te krijgen houdt de organisatie de Nieuwjaarsduik in Nieuwleusen. Iedereen kan mee springen voor een bedrag van 10 euro. Echter de organisatie daagt ook enthousiastelingen uit om zich te laten sponsoren. Er is een giftenpot aanwezig, maar er mag ook een bedrag worden overgemaakt op: NL 03 INGB 0006 4723 88 t.n.v. Medgidia. De jongeren die de komende zomer meegaan naar Roemenië springen sowieso. De Nieuwjaarsduik vindt plaats op de hoek van de Bosmansweg/Vechtland. Vanaf 14.00 uur start de inschrijving en om 14.30 is het duiken geblazen. Voor warme chocolademelk en snert wordt gezorgd. Voor meer informatie over de zomerreis en of Medgidia bezoek de website: www.medgidia.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.