Home / / NAH-middag voor mensen met hersenletsel en hun mantelzorgers

NAH-middag voor mensen met hersenletsel en hun mantelzorgers

NIEUWLEUSEN – Donderdagmiddag 19 december zijn er in Nieuwleusen twee bijeenkomsten: een voor voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en een voor hun naasten. De bijeenkomsten zijn van 15.30 uur tot 17.00 uur en vinden beide plaats in Kulturhus de Spil. Aansluitend is het mogelijk om in het grandcafé van de Spil samen met andere mensen te eten. De maaltijd staat in het teken van een ‘vervroegde’ kerstmaaltijd. Kosten zijn 5 euro per persoon.

Interaktcontour en het mantelzorgteam van Saam Welzijn hebben hun krachten gebundeld en hopen op deze middag tegemoet te komen aan de wensen van zowel de getroffenen als die van hun naasten. Voor mensen met NAH zijn dagelijkse handelingen als boodschappen doen, een verjaardag vieren of een wandeling maken niet meer vanzelfsprekend. Sociale contacten en gezellige momenten kunnen dan (steeds meer) uit het leven verdwijnen. De NAH-middag is een gezellig moment voor mensen met NAH. Ontspanning, ontmoeting en gezelligheid staan voorop. Naasten van mensen met NAH krijgen te maken met veranderingen. De getroffenen is soms echt een ‘ander’ mens geworden. Deze middag gaan we met elkaar in gesprek over deze veranderingen.

Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via Wander Kolk: w.kolk@interaktcontour.nl, 06-83661298 of via Ilja Bomers: i.bomers@saamwelzijn.nl, 06-19218070.

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.